Contact

Witty Walks

Cathelijne de Wit-Peijs

Forest Way Lodge

Baltinanima

Roundwood

County Wicklow

 

T  +353 (0)834 581 186 

E  info@wittywalks.com

 

 

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • LinkedIn App Icon

Over Witty Walks

‚Äč

Witty Walks is opgericht door Cathelijne. In 2002 kwam zij voor het eerst in Ierland en was op slag verliefd. De prachtige natuur, de rijke geschiedenis en de gezellige cultuur zorgden dat zij keer op keer terugkwam. In 2015 besloot zij, samen met haar man, het avontuur aan te gaan en naar Ierland te verhuizen. Zij vestigden zich vlak onder Dublin in de Wicklow Mountains. Cathelijne besloot van haar liefde voor Ierland haar beroep te maken en heeft Witty Walks opgericht. Hiermee leidt zij Nederlandstalige toeristen rond in Dublin en Wicklow.

 

Tijdens de wandelingen vertelt Cathelijne vol enthousiasme over de geschiedenis, natuur en cultuur van Ierland. Ook geeft ze graag tips over de leukste restaurants, pubs en musea. Dit is niet alleen erg leuk, maar spaart ook veel tijd. Je hoeft geen uren meer te besteden aan de voorbereiding en het lezen van reisgidsen.

 

Witty Walks is aangesloten bij Wicklow Tourism.

 

Daarnaast is Cathelijne als stadsgids aangesloten bij Wereldstadgidsen, een netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen in verschillende wereldsteden.

Algemene voorwaarden

 

Op alle boekingen van Witty Walks zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.

WSG-Stempel-blauw (transparante achtergr
Visit-Wicklow-2019-Sticker.png
Witty Walks | cat@wittywalks.com | +353 (0)83 458 1186
 
 
Witty Walks is onderdeel van WIT Software Development Ltd. regnr: 562044