Dublin met kinderen

Dublin is ideaal om met kinderen te bezoeken. De stad is compact en er valt ontzettend veel te doen en te beleven. In Ierland is het gezinsleven heel belangrijk en daarom zijn de meeste plekken bijzonder kindvriendelijk.

 

Kinderstadswandeling Dublin

Witty Walks heeft een speciale stadswandeling voor kinderen ontwikkeld. Tijdens een korte wandeling (ca. 2,5 kilometer) ga je samen met een Nederlandse gids op zoek naar de vele verhalen en legendes die Dublin rijk is. Onderweg leer je iets over de geschiedenis van Dublin, van het ontstaan van de stad in de tijd van de Vikingen, tot de beroemde Paasopstand in 1916. Maar je krijgt ook antwoord op de vragen: Is het mogelijk om uit de toren van Dublin Castle te ontsnappen? Waarom heeft Dublin zo veel felgekleurde voordeuren? Wat zijn Leprechauns? En nog veel meer. Daarnaast maak je kennis met de rijke cultuur van Ierland en de traditionele muziek. De perfecte manier om in korte tijd een compleet beeld van Dublin te krijgen. De stadswandeling is ontwikkeld voor kinderen, maar ook erg leuk voor volwassenen. De tour duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Gratis tips

Wie een Kinderstadswandeling door Dublin boekt, ontvangt ook een PDF vol leuke tips voor o.a leuke musea voor kinderen, kindvriendelijke restaurants en pubs en andere leuke activiteiten in Dublin.

 

Kosten

€85,- voor een groep van maximaal 10 personen.

 

De kinderstadswandeling is een privétour voor minimaal 2 en maximaal 10 personen. Om deze stadswandeling te kunnen boeken moet er minimaal één kind (maximaal 16 jaar oud) in het gezelschap zitten en er moet minimaal één volwassen begeleider aanwezig zijn. Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar jongere kinderen zijn ook welkom als ouders denken dit voor hen geschikt is. Ieder kind is anders en de ouders kunnen dit zelf het beste inschatten. Neem voor groepen van meer dan 10 personen contact op voor een aanbod op maat.

WSG-Stempel-blauw (transparante achtergr
Visit-Wicklow-2019-Sticker.png
Witty Walks | cat@wittywalks.com | +353 (0)83 458 1186
 
 
Witty Walks is onderdeel van WIT Software Development Ltd. regnr: 562044