Recensies

Carin van der Wal - 28 april 2018

Dank je wel Cathelijne voor je gezellige informatieve stadswandeling. We hebben ervan genoten en zoeken nu de plekjes op die ons hebt getipt.

Dora Keijzers-Margreiter - 20 maart 2018

Kei gezellige maar vooral ook informatieve wandeling gehad. Veel geleerd in weinig tijd! Wij kunnen witty walks alleen maar aanbevelen! Super bedankt. Dora, Yvonne en Monique

Hein Jan Bonnema - 28 februari 2018

Cathelijne weet veel van Dublin en is dus ideaal voor een stadswandeling in Dublin. Bovendien organiseert zij veel wandelingen in het Ierse natuurschoon! Volgens goede bron... kan je zelfs binnenkort proberen te "Escapen" uit de natuur die Ierland te bieden heeft! ... en dat is GEEN Legende :) Witty Walks is een absolute aanrader en wij hebben genoten van de twee dagen dat Cathelijne de moeite nam om ons rond te leiden!

Thanx Cathelijne!

Anita van Breda - 25 september 2017

Geweldige stadswandeling gehad in Dublin met Cathelijne en ook de kustwandeling van Dun Laoghaire naar Killiney was erg leuk en gezellig.Echt een aanrader!

Cor Broerse - 16 augustus 2017

Vandaag een prachtige rondleiding gehad, verzorgd door Cathelijne van Witty Walks. Wat weet zij er veel vanaf vooral van alle verhalen die rond Glendalough en Saint Kevin de ronde doen. Zeker aanbevelenswaardig om eens van haar diensten gebruik te maken.

Karin Ka - 30 juli 2017

Een leuke stadswandeling door nog een ontwakend Dublin op zondag morgen. Leuk om meer over de geschiedenis te horen en natuurlijk ook de verhalen.

Monica Schreiner - 28 juli 2017

Een wandeling met Cathelijne in het prachtige landschap vergeet je nooit meer. Ze heeft veel kennis over het gebied én over Dublin dat ze deelt met jou vol liefde voor het land(schap).

Sandra Reijnders - 15 juni 2017

Wat een geweldige middag hebben we gehad. Veel onontdekte plekjes in het centrum van Dublin ontdekt en zoveel kennis als Cathelijne heeft....
Kortom volgend jaar kom ik zeker weer voor een rondwandeling. Dank je wel Cathelijne het was een zeer geslaagde middag.

Gerrion Remijn - 3 april 2017

Twee dagen met onze groep met Cathelijne gewandeld.

Cathelijne voelt de groep goed aan, heeft zeer veel parate kennis en een goede conditie om al die wandelingen te doen. Absoluut aan te bevelen als gids!!

Giselle de Roo - 2 april 2017

Wij hebben een hele leuke en leerzame stadstour met Cathelijne gedaan. Heel gezellig ook. Eerst nog even een kleine lunch gedaan na aankomst in Dublin . Daarna wel 2 1/2 uur de tour. Als afsluiting met elkaar nog een heerlijk biertje genuttigd in een super gezellige pub. Aanrader dus deze stadstour!! 

Sabine Slob - 5 december 2016

Samen met mijn zus ben ik anderhalve dag met Cathelijne op stap geweest. Vrijdag een prachtige tour ten zuiden van Dublin en zaterdagmorgen een tour door de geschiedenis van Dublin. Het enthousiasme van Cathelijne is aanstekelijk, met haar mooie verhalen over natuur en cultuur krijg je binnen een korte tijd een hele goede indruk hoe Ierland was en hoe het nu is. Ik kom zeker nog eens terug voor een van je andere tours!

Jolanda van Beek - 24 oktober 2016

Met onze dochters de tour bij Glendalough gedaan (Wicklow Mountains). Absoluut een aanrader! Cathelijne vertelt de een na de andere legende, historisch feit of bijzonder verhaal en leidt je ondertussen moeiteloos door dit mooie gebied. Zowel wij als onze dochters hebben ervan genoten; van de wandeling, de omgeving en de verhalen! Na de tour hebben we de geschreven tour van Witty Walks door het gebied met de auto nog gereden, ook een hele mooie rit en heel leuk om zo nog meer over de omgeving te leren. Een absolute aanrader voor iedereen die een mooie, leuke wandeling door Wicklow Mountains wilt doen! Dank je wel Cathelijne!

Serge van Marion - 23 oktober 2016

Cathelijne heeft voor LiveLikeTom(.com) een fijne stadswandeling georganiseerd langs hotspots, hamburgers en streetart. Met verhalen over de geschiedenis van Dublin en anekdotes en urban legends. Een aanrader als je naar Dublin gaat!

Caroline Kennepohl - 21 oktober 2016

Veel parate kennis over de geschiedenis van Ierland, leuke weetjes voor kinderen en nog gezellig ook:) Mooie stadswandeling door Dublin. Veel reistips op de koop toe. Aanrader!

Ronald Baaijens - 19 januari 2016

Wij hebben met heel veel plezier deze stadswandeling met Witty Walks gedaan. Cathelijne is zeer goed geïnformeerd, onderhoudend, enthousiast en bovendien erg grappig. Ze neemt je gemakkelijk mee zodat je in korte tijd veel te weten komt over Dublin en de historie van Ierland.
Een ware aanrader voor iedereen die Dublin op een ontspannen, persoonlijke manier wil ontdekken.

Marga Voortman - 13 januari 2016

Wij zijn heel blij met de stadswandeling die wij gedaan hebben met Cathelijne in Dublin. Als je dit gedaan hebt, heb je echt het meeste van de stad gezien en geleerd. Heel interessant! Je komt echt op plekken waar je anders niet gekomen was. Wij vonden het ook heel gezellig met Cathelijne. Fijn ook dat het lekker in het Nederlands kan. Zo pik je echt alles op wat er verteld wordt. Cathelijne weet heel veel te vertellen over Dublin en heeft ook goede tips. Echt een aanrader!

Karen Snijders - 17 december 2015

Een hele leuke manier om Dublin te ontdekken en iets op te steken van de geschiedenis. Afgestemd op persoonlijke wensen. Cathelijne vertelt enthousiast over Dublin en de Ieren.

WSG-Stempel-blauw (transparante achtergr
Visit-Wicklow-2019-Sticker.png
Witty Walks | cat@wittywalks.com | +353 (0)83 458 1186
 
 
Witty Walks is onderdeel van WIT Software Development Ltd. regnr: 562044