Fan van Avoca

May 11, 2016

Ik ben gek op de winkels en bijbehorende restaurants van Avoca. Het bedrijf begon in 1927 als weverij in het pittoreske plaatsje Avoca en is één van de oudste nog bestaande Ierse familiebedrijven. 

Van oudsher worden er prachtige stoffen gemaakt en verkocht, maar tegenwoordig is het nog zoveel meer. Kleding, boeken, woonaccessoires, verzorgingsproducten en zo kan ik nog wel even doorgaan, allemaal te vinden in de gezellige Avoca winkels. Ideaal als je op zoek bent naar het perfecte cadeautje voor iemand anders... of jezelf.

 

Ook foodies kunnen bij Avoca hun hart ophalen. De tien cafés zijn door heel Ierland te vinden. Geniet hier van gezonde, verse producten en een heerlijke selectie zelfgemaakt gebak. Of neem een maaltijd mee voor thuis. Wil je liever zelf aan de slag? Geen probleem, er zijn inmiddels 6 Avoca kookboeken uitgebracht en in de winkels worden veel van de benodigde ingrediënten verkocht. 

 

Ik ben echt groot fan van Avoca en raad mijn klanten vaak aan om een bezoekje aan de winkel of het café te brengen. Deze drie dingen zorgen er o.a. voor dat Avoca één van mijn favoriete plekken in Ierland is. 

 

1. Notitieboekjes

Ik heb een notitieboekjes verslaving. Mijn hele huis ligt er vol mee. Ik schrijf er ideeën, quotes, verhaaltjes en bedrijfsplannen in. Avoca heeft een geweldige collectie notitieboekjes en de selectie wisselt regelmatig. 

 

2. Lunch

Lunchen bij Avoca is iedere keer weer een feestje. Ieder café heeft een eigen, huiselijke sfeer. Vaak ken ik de helft van de producten die op mijn bord liggen niet, maar het is altijd lekker, vers en gezond. Het enige nadeel is dat het zo lastig is om de heerlijke taartjes en desserts te weerstaan. 

3. Kleurrijke stoffen

Het begon allemaal ooit met stoffen en daar zijn ze nooit mee gestopt. Ze maken er van alles van. Sjaals, dekens, jassen en nog veel meer. Deze komen in de mooiste kleuren. Ze zijn vrij prijzig en dat is maar goed ook, anders zou ik de verleiding niet kunnen weerstaan en iedere week iets nieuws aanschaffen.  

 

 

Bekijk hier een filmpje over Avoca:

 

Kijk voor meer informatie en online shoppen op www.avoca.ie

 

Please reload

WSG-Stempel-blauw (transparante achtergr
Visit-Wicklow-2019-Sticker.png
Witty Walks | cat@wittywalks.com | +353 (0)83 458 1186
 
 
Witty Walks is onderdeel van WIT Software Development Ltd. regnr: 562044