Op zoek naar Red Kites

June 1, 2016

In het bos bij Avoca (county Wicklow) zijn in 2007 Red Kites uitgezet. Inmiddels is de populatie van deze roofvogels flink gegroeid en de kans is dan ook groot dat je ze hier, maar soms ook in de rest van Wicklow, tegenkomt. Ik ging met mijn camera op pad om ze te spotten. 

 

Helaas heb ik er dit keer niet zo veel gezien en bleven ze op een afstandje. Toch is het gelukt om er een aantal te filmen. Door de harde wind en de felle zon zijn het echter niet de beste beelden geworden. 

 

Wil je zelf ook een keer Red Kites spotten? Ga dan zelf op pad of neem mij als gids mee.

Klik hier voor meer informatie

Please reload

WSG-Stempel-blauw (transparante achtergr
Visit-Wicklow-2019-Sticker.png
Witty Walks | cat@wittywalks.com | +353 (0)83 458 1186
 
 
Witty Walks is onderdeel van WIT Software Development Ltd. regnr: 562044