Stadswandeling Dublin

Het centrum van Dublin is niet groot en dat maakt de stad bijzonder goed te voet te verkennen. Met een stadswandeling van Witty Walks word je meegenomen op een ontdekkingsreis door de stad. Of je nu op zoek bent naar historie, cultuur of de beste plekken om te shoppen, er is voor ieder wat wils. Van de highlights tot de verborgen pareltjes. Alle stadswandelingen zijn in het Nederlands en kunnen aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen.

 

Kies hieronder uit een of meerdere stadswandelingen. 

"Een hele leuke manier om Dublin te ontdekken en iets op te steken van de geschiedenis. Afgestemd op persoonlijke wensen. Cathelijne vertelt enthousiast over Dublin en de Ieren."

_DBS2903.jpg
_DBS3146.jpg
_DBS3333.jpg
_DBS2990.jpg

Afsluiten met Whiskey proeverij of Pub Quiz

Wil je de stadswandeling op een gezellige manier afsluiten? Boek dan een aansluitende Whiskey proeverij of een echte Ierse Pub Quiz. 

Whiskey Proeverij

Wie aan Ierland denkt, denkt natuurlijk ook aan Ierse Whiskey. Deze drank wordt al sinds de middeleeuwen in Ierland geproduceerd. Ik neem je na afloop van de stadswandeling mee naar een gezellige Ierse pub waar ik eerst uitleg geef over de verschillende aspecten van Ierse Whiskey, waarna je de kans krijgt om vier verschillende Ierse Whiskey’s te proeven. Een must voor echte Whiskey liefhebbers, maar ook leuk voor mensen die normaal geen Whiskey drinken, maar wel willen proeven.

 

Je moet uiteraard wel minimaal 18 jaar zijn om mee te mogen doen.

Kosten zijn €17,- per persoon extra. Op het boekingsformulier van de stadswandeling kan de Whiskey proeverij als toevoeging geboekt worden.

 

Pub Quiz

Ga na de stadswandeling de strijd met elkaar aan tijdens een echte Ierse Pub Quiz. Onder het genot van een drankje krijg je in verschillende rondes 50 vragen over Dublin en Ierland. De Quiz kan individueel gespeeld worden of in teams. Wie de meeste vragen goed heeft wint een prijs en de eeuwige roem.  

Kosten zijn €12,50 per persoon extra, inclusief een drankje. Minimaal aantal deelnemers is 2 personen. Op het boekingsformulier van de stadswandeling kan de Pub Quiz als toevoeging geboekt worden.

WSG-Stempel-blauw (transparante achtergr
Visit-Wicklow-2019-Sticker.png
Witty Walks | cat@wittywalks.com | +353 (0)83 458 1186
 
 
Witty Walks is onderdeel van WIT Software Development Ltd. regnr: 562044