Weekend Dublin

Laat je weekend Dublin organiseren door Witty Walks. 

Witty Walks plant jouw hele weekend (of midweek) naar Dublin voor je. Je hoeft zelf niets uit te zoeken, te plannen of te reserveren. Op deze manier haal je het maximale uit je reis en ga je zonder zorgen op pad. Wij boeken voor jou een hotel in het centrum, regelen excursies, tours en museumentree. Wij reserveren voor lunch en diner bij de leukste restaurants en geven je een openbaarvervoerskaart cadeau. Van tevoren ontvang je een uitgebreide omschrijving van het programma en alle benodigde informatie. Het enige dat jij hoeft te doen, is een vliegticket boeken en genieten.

 

Programma

Dag 1:

Aankomst in Dublin. Je hebt van tevoren van Witty Walks een Leap Card ontvangen om gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer en uitgebreide informatie om vanaf het vliegveld met de bus gemakkelijk naar het centrum van Dublin te reizen. Nadat je ingecheckt bent in het hotel komt Cathelijne van Witty Walks je ophalen voor een stadswandeling waarbij je een zo compleet mogelijk beeld van het centrum van de stad krijgt. Voor het diner wordt er een leuk restaurant voor je gereserveerd waar je kennis kunt maken met de authentieke Ierse keuken.

 

Dag 2:

Deze dag begint met een Lazy Bike tour. Met een lokale Ierse gids maak je een rit op een elektrische fiets door Dublin. Onderweg stop je een aantal keer en vertelt de gids vermakelijke verhalen over de stad. Op deze manier maak je in korte tijd kennis met de leukste plekken die net buiten het stadshart liggen. De fietstocht duurt ongeveer 2 uur en eindigt in Temple Bar waar een restaurant voor de lunch gereserveerd is. Na de lunch is het mogelijk om Trinity College te bezoeken, geniet van de mooie pleinen en historische gebouwen of breng een bezoek aan de beroemde bibliotheek. Dit bezoek wordt niet van tevoren vastgelegd, waardoor het ook mogelijk is om een ‘vrije middag' te besteden om bijvoorbeeld te winkelen. Aan het einde van de middag krijg je een tour door het Irish Whiskey Museum waar je alles te weten komt over het Ierse ‘levenswater’ met als afsluiting een Whiskey proeverij. Voor het diner wordt wederom een leuk restaurant gereserveerd.

 

Dag 3:

Na het ontbijt breng je een bezoek aan het museum EPIC Ireland over de emigratie van de Ieren. In dit interactieve museum wordt op een vermakelijke manier aandacht besteed aan de redenen waarom zo veel Ieren door de eeuwen heen geëmigreerd zijn, welke invloed zij op de rest van de wereld gehad hebben en hoe de Ierse cultuur over de hele wereld een belangrijke rol speelt. In de middag is het helaas weer tijd om terug naar het vliegveld te gaan voor de reis naar huis.

 

Optionele extra dag:

Het is eventueel mogelijk om het programma uit te bereiden met een extra dag. Op deze dag maak je met de trein een tocht langs de kust ten zuiden van Dublin. Maak kennis met de Ierse Oostkust waar zand- en kiezelstranden, gezellige (vissers)plaatsjes en spectaculaire kliffen elkaar afwisselen. Je bezoekt o.a. de plaatsen Dun Laoghaire, Dalkey, Bray en Greystones. Onderweg mag een heerlijke ‘fish and chips’ natuurlijk niet ontbreken.

 

Vliegtickets zijn beschikbaar vanaf verschillende vliegvelden, op verschillende tijden. Omdat de prijzen ontzettend kunnen variëren is het het meest voordelige om zelf je ticket te boeken. Witty Walks kan hier uiteraard wel bij adviseren.  

 

Na het boeken van dit programma krijg je een programmaboekje en een 'Visitor Leap Card' voor het openbaar vervoer thuisgestuurd. In het programmaboekje staat uitgebreid beschreven hoe je met de bus vanaf het vliegveld naar het centrum kunt gaan en waar je moet uitstappen. Uiteraard kan je ook met de taxi naar het centrum. Een taxirit vanaf het vliegveld naar het centrum kost ongeveer €25,-

 

Cathelijne woont in de buurt van Dublin en is gedurende de hele reis per mail of telefonisch bereikbaar.

Kosten

3 dagen: €298,- per persoon

4 dagen: €393,- per persoon

*Hoogseizoen toeslag mei t/m september: €65,- per persoon

 

Inclusief:

  • Hotel voor 2 nachten op basis van B&B

  • Programmaboekje met uitgebreide omschrijving van alle dagen

  • Alle tours en entreegelden (met uitzondering van Trinity College)

  • Leap Card voor openbaar vervoer

  • Directe contactgegevens van plaatselijk contactpersoon

 

Exclusief:

  • Vliegtickets

  • Diner en lunch (reserveringen worden gemaakt door Witty Walks, kosten kunnen ter plaatse in restaurant voldaan worden)

  • Toegang/tour Trinity College (optioneel)

WSG-Stempel-blauw (transparante achtergr
Visit-Wicklow-2019-Sticker.png
Witty Walks | cat@wittywalks.com | +353 (0)83 458 1186
 
 
Witty Walks is onderdeel van WIT Software Development Ltd. regnr: 562044
(c) Witty Walks